Zpět na úvod

Monitoring legislativy BOZP a ŽP

15.01.2017 0 komentářů

Jste certifikovaní na ISO 14001, ISO 9001 a ISO 45001?

Každý měsíc děláte rejstřík právních a jiných požadavků a trávíte hodiny vepisováním změn legislativy do tabulky?

Zjišťujete relevantnost změn nových předpisů a zjišťujete, co všechno se změnilo?

Nabízíme předplatné služby – Monitoring legislativy z oblasti EHS a budete dostávat každý měsíc vždy k 15. dni změnu právních předpisů s krátkým výkladem a popisem změn. Významné předpisy rozebereme detailněji na konci přehledné tabulky. Příklad ke stažení zde.

Je možné si doobjednat specifické oblasti pro vaši společnost:

  • Potravinářství + 200 Kč
  • Zemědělství + 200 Kč
  • Farmacie a zdravotní prostředky +200 Kč
  • Libovolná další oblast dle přání +500 Kč.

Pokud bude změna významná, bonusem budou být i prezentace na školení zaměstnanců a případně přehledové tabulky.

Změny budeme posílat měsíčně. Min. objednací období jsou 3 měsíce.  Cena není závislá na množství nových předpisů a norem.

Smyslem je šetřit práci specialistům HSE a dát organizaci impuls, že je potřeba si předpis případně přečíst a začít řešit. Naše společnost pomáhá s implementací daných předpisů a další navazující poradenství. Pro konkrétní nabídku nás kontaktujte. Služba neobsahuje provedení hodnocení souladu s novým zněním pro vaši společnost. Společnost Kashioka Solutions s.r.o. neodpovídá za právní soulad vaší společnosti a případné pokuty při chybném zavádění změn do praxe. Bohužel není možné ani garantovat komplexnost všech změn, které se týkají vaší společnosti a vašich produktů, dokud je detailně nepoznáme.
 
Cena za 3 měsíce je 2500 Kč. Výstupem je vždy pdf a excelová tabulka právních předpisů EU a ČR v oblasti BOZP, životního prostředí, požární ochrany vč. vybraných norem. Cena je bez DPH.

[huge_it_forms id="2"]

Tagy: